Sukar untuk mendapatkan Thermometer yang MUDAH, CANGGIH dan MAMPU MILIK untuk mengesan suhu baby anda ?

Sekarang tak susah lagi...


Nie dia baby thermometer yang mampu menyukat suhu dengan sekali klik, dalam 1 saat dah ada result dan mempunyai 3 paparan warna  yang memudahkan anda pantau suhu baby anda.

→ Warna HIJAU (Normal)
→ Warna OREN (Demam Ringan)
→ Warna MERAH (Demam Kuat)

Bukan setakat menyukat suhu dahi, malah suhu telinga dan suhu air botol baby pun boleh disukat.

Apa keistimewaan Baby Thermometer nie ?


Disini kami senaraikan 7 ciri istimewa Baby Thermometer ini.

No 1 : Mudah nak tengok result sebab ada 3 WARNA berbeza



Dengan baby thermometer nie anda mahupun pengasuh anak anda mudah tahu sama ada baby anda demam atau sebaliknya.

Jika warna bertukar dari HIJAU ke OREN bermaksud dah demam ringan. Jika MERAH bermaksud demam kuat dah. So, sila bawa segera berjumpa doktor.

No 2 : Result sepantas 1 saat kesan suhu



Bacaan suhu yang pantas memudahkan penggunaan ke atas baby.

Baby yang aktif memang menyukarkan pembacaan suhu. Namun dengan baby thermometer ini, masalah anda selesai sebab ia amat pantas menyukat suhu.

No 3 : Mudah digunakan. Cuma hala dan picit sebentar (tak perlu sentuh kulit pun)





Anda hanya perlu halakan ke dahi atau ke telinga atau ke botol air susu. Kemudian picit butang biru sebentar sahaja.

Picit sebentar jer tau. Jangan picit berterusan..

Selepas anda lepaskan, bacaan suhu anda terpampar di skrin.

Oh ya ... bukan setakat sesuai untuk baby malah orang dewasa pun boleh menggunakan thermometer ini.

No 4 : Boleh sukat suhu di dahi dan telinga

Baby Thermometer nie boleh di buka penutupnya...



Dalam keadaan tertutup
Jika penutup digunakan, anda boleh menyukat suhu dahi baby. Malah anda boleh gunakan bany thermometer ini untuk menyukat suhu botol air susu baby anda.


Dalam keadaan penutup dibuka
Apabila anda hendak menyukat suhu ditelinga baby, sila pastikan anda membuka penutup biru. Selepas buka..anda tutup semula.

No 5 : Ringan dan mudah untuk dibawa ke mana-mana


Baby thermometer nie ringan jer.

Anda boleh bawa ke mana-mana untuk standby check suhu anak anda.

Yang bestnya, ia auto off, so tak perlu risau bateri habis.


No 6 : Kami berikan 60 hari Warranty 


Kami yakin produk Baby Thermometer ini adalah dalam keadaan baik ketika sampai ditangan anda dan kami beri 60 hari warranty jika terdapat kerosakan industri bagi thermometer ini.

Tapi, jangan ler masukkan dalam air pulak, atau bagi anak main, atau asyik jatuh then nak claim kata tak bagus...huhu..jangan gitu.

60 hari nie dari tarikh anda terima produk.




No 7 : Didatangkan bersama bungkusan yang selamat


Baby thermometer nie didatangkan dalam bungkusan kotak khas yang selamat.

Walaupun di poslajukan kepada anda, ianya tidak akan menggangu keselamatan produk, thermometer tidak pecah dan selamat digunakan. Setelah guna, disarankan anda letakkan kembali kedalam kotak tersebut.


Berapakah harga baby thermometer nie ? 

Anda bertuah sebab ianya berkualiti dan lebih murah sekarang.


Harga biasa jualan baby thermometer ni RM90 sahaja. Tapi sekarang anda bertuah sebab kami sedang buat PROMOSI

Ada DISKAUN dan JIMAT untuk baby thermometer ni.

Anda hanya perlu bayar RM77 sahaja termasuk warranty 60 hari.

Harga biasa = RM90
Harga Diskaun = RM77

Anda dah JIMAT RM13.00, dan lagipun thermometer nie 8-in-1 serta boleh tahan sempai 3 - 5 tahun, tak payah dah cari thermometer lain, lagilah jimat kan?

Ada lagi...

Jika anda order dalam 24 jam, kami hadiahkan 1 FREE GIFT istimewa berupa  FlashLight Earpick dan FREE POSTAGE.




.... nak lagi jimat ?

Jika anda melakukan 2 pembelian baby thermometer, anda hanya perlu membayar sebanyak RM130 jer (all in) dan anda dapat FREE 2 Flashlight Earpick dan FREE postage.

Jangan tunggu lagi.....tempah sekarang.


 Tempahan Baby Thermometer

Nak info lanjut ? Sila WhatsApp kami di 0128896321 dan taip BABYTHERMOMETER
WhatsApp kami dilengkapi dengan sistem autoreply yang akan membantu anda mendapatkan info tentang produk dan harga semasa. Sila pastikan anda whatsapp ikut keyword : BABYTHERMOMETER